Monteur Buitendienst

Bij SMI Maritime gaan we volle kracht vooruit! Daarom zijn we op zoek naar nieuwe (service)monteurs in de buitendienst. In deze functie zorg je ervoor dat de hydraulische systemen aan boord van jachten en schepen goed in bedrijf raken én blijven. Dit doe je in Nederland en in het buitenland. Ook ben je regelmatig te vinden op onze locatie in Leeuwarden, waar je met je collega-monteurs in de werkplaats de handen uit de mouwen steekt.

Je bent oplossings- en servicegericht en zorgt ervoor dat klanten een perfect systeem krijgen afgeleverd. Naast installatie van nieuwe systemen, verhelp je storingen en verricht je servicewerkzaamheden aan bestaande hydraulische systemen.

Wie ben jij?
Een ‘sleutelaar’ met twee rechterhanden; de handyman van de vriendengroep. Je bent goed voorbereid, werkt netjes en nauwkeurig en laat je niet gek maken door (tijds)druk. Je bent een aanpakker, een harde werker en bereid om nieuwe dingen te leren. Je werkt zelfstandig, maar voelt je ook goed op je plek in een team. Als je op pad bent ergens ter wereld, dan doe je dit vaak samen met een collega, wel zo gezellig.

Verder kun jij de volgende punten afvinken:

  • Je hebt een Technische mbo-opleiding afgerond
  • Je hebt relevante werkervaring als monteur en kunt werken vanaf tekeningen
  • Basiskennis van hydraulische techniek en elektrisch schakelen/PLC-techniek zijn een pre

Afhankelijk van jouw ervaring en wensen, kijken we naar de beste invulling van de functie. Veel in Leeuwarden, of juist op pad in Nederland en/of de rest van de wereld. En zelfstandig op pad, of samen met een (ervaren) collega. Kortom: samen zorgen we ervoor dat de functie past bij jou en dat jij optimaal kunt presteren voor De SMI-groep/SMI Maritime.

Wat biedt SMI Maritime?
Uiteraard mag je wat terugverwachten voor jouw inzet bij onze organisatie. Werken voor SMI Maritime betekent onderdeel zijn van een team van gedreven mensen, met passie voor techniek en luxe jachtbouw. Door de unieke wensen van onze klant kom je niet snel een standaard product tegen. Als betrokken werkgever bieden we een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en een collegiale werksfeer. Succes boeken we immers samen. Verder krijg je:

  • Een salaris dat past bij jouw werkervaring, kennis en verdere achtergrond
  • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Metaal en Techniek
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en training
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Talent binden we graag!

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur je CV, liefst met een korte motivatie, naar hrm@smimaritime.nl. Wie weet tot snel!

Share this information: