Monteur Binnendienst

Bij SMI Maritime gaan we volle kracht vooruit! We staan niet stil en kunnen daarom jouw inzet en kennis goed gebruiken. We zijn op zoek naar een monteur die ons team in de werkplaats in Leeuwarden komt versterken. Werktuigbouwkundige constructies met hydrauliek, elektrotechniek en mechatronica: het heeft voor jou geen geheimen. Of nog wel, maar je bent gemotiveerd om deze te ontdekken en je alles eigen te maken wat je hier leert.

Je werkt nauw samen met jouw collega’s, een team van ongeveer vijftien man. Daarnaast heb je collega-monteurs in de buitendienst. Zij verrichten montage- en servicewerkzaamheden in jachten en schepen in heel Nederland en daarbuiten. Spreekt die buitendienst jou ook wel aan? Op basis van jouw ervaring en wensen kijken we naar de beste invulling van de functie. Volledig in Leeuwarden met een vast team, of ook gedeeltelijk op pad – alleen of met een collega – in Nederland of wereldwijd. Er is veel mogelijk, zolang jij maar optimaal kunt presteren voor SMI-Maritime en wij met elkaar zorgen voor tevreden klanten.

Wie ben jij?
Je bent oplossings- en servicegericht en zorgt ervoor dat klanten een perfect systeem krijgen afgeleverd. Verder ben jij een ‘sleutelaar’ met twee rechterhanden; de handyman van de vriendengroep. Je bent goed voorbereid, werkt netjes en nauwkeurig en laat je niet gek maken door (tijds)druk. Je bent een aanpakker, een harde werker en bereid om nieuwe dingen te leren. Je werkt zelfstandig, maar voelt je ook goed op je plek in een team.

Verder kun jij de volgende punten afvinken:

  • Je hebt een Technische mbo-opleiding afgerond
  • Je hebt relevante werkervaring als monteur en kunt werken vanaf tekeningen. Ook stage-ervaring is welkom
  • Basiskennis van hydraulische techniek en elektrisch schakelen/PLC-techniek zijn een pre
  • Enthousiast, leergierig en niet vies van hard werken

Wat biedt SMI Maritime?
Uiteraard mag je wat terugverwachten voor jouw inzet bij onze organisatie. Werken voor SMI Maritime betekent onderdeel zijn van een team van gedreven mensen, met passie voor techniek en luxe jachtbouw. Door de unieke wensen van onze klant kom je niet snel een standaard product tegen. Als betrokken werkgever bieden we een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en een collegiale werksfeer. Succes boeken we immers samen. Verder krijg je:

  • Een salaris dat past bij jouw werkervaring, kennis en verdere achtergrond
  • Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Metaal en Techniek
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en training
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Talent binden we graag!

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur je CV, liefst met een korte motivatie, naar hrm@smimaritime.nl. Wie weet tot snel!

Share this information: